Απουσιάζει το momentum από την αγορά λένε οι αναλυτές – ΣταθεροποΑπουσιάζει το momentum από την αγορά λένε οι αναλυτές – Σταθεροποίηση με πτωτικές τάσεις αναμένονται στο ΧΑίηση με πτωτικές τάσεις αναμένονται στο ΧΑ

  • Μάρτιος 7, 2018
Λείπουν οι ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πορεία των διεθνών αγορών
Χωρίς ειδήσεις έχει μείνει η αγορά, ενώ οι αναλυτές σημειώνουν πως δεν υπάρχει το momentum που θα στήριζε μία σημαντική ανοδική κίνηση.
Έτσι δεν αποκλείουν να παρατηρηθούν τάσεις συσσώρευσης πέριξ των 800 μονάδων με μία πτωτική κίνηση να είναι επίσης στα χαρτιά.
Το βλέμμα των επενδυτών θα είναι επίσης στραμμένο στην πορεία των διεθνών αγορών, από τις οποίες αναμένεται να λάβει κατεύθυνση σήμερα το ΧΑ.

Euroxx
Περιμένουμε μία ακόμη συνεδρίαση ισορροπίας λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κίνηση στην αγορά.

Eurobank
Πιστεύουμε πως σήμερα η αγορά θα κινηθεί σε αρνητικό έδαφος καθώς απουσιάζει το momentum για σημαντική ανοδική κίνηση.

Beta
Μία συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται σήμερα για την εγχώρια αγορά συνδεμένη με τις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές που δείχνουν πως θα ξεκινήσουν αρνητικά.

Πηγή bankingnews.

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ