INTRASOFT: Ανάληψη έργου στη Ζάμπια
12 Οκτωβρίου 2015
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

INTRASOFT: Ανάληψη έργου στη Ζάμπια

Κοινοπραξία της INTRASOFT International υπέγραψε σύμβαση με τη Zambia Electronic Clearing House Limited (ZECHL) για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του Εθνικού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της Ζάμπια (Σύστημα Μεταγωγής Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών – National Financial Switch project). Η σύμβαση αυτή –διάρκειας 7 ετών (12 μήνες για την υλοποίηση και 6 χρόνια συντήρηση) αποτελεί το πρώτο έργο που υπολοποιεί η INTRASOFT International στη Ζάμπια, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική επιλογή της εταιρίας να ενισχύσει την παρουσία και το μερίδιο αγοράς της στην Αφρικανική ήπειρο.

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη και εγκατάσταση μίας λύσης που βασίζεται σε πρωτόκολλα ανοικτών προτύπων, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στη ZECHL να παρέχει στον χρηματοπιστωτικό κλάδο της Ζάμπια ένα υψηλής απόδοσης πιστωτικό και χρεωστικό σύστημα επεξεργασίας για όλες τις εγχώριες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε ΑΤΜ, POS, Internet και Mobile συσκευές στη Ζάμπια. Η παρεχόμενη λύση θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη σταθερότητα, διαθεσιμότητα και απόδοση στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, παρέχοντας μία κορυφαία διεθνώς υποδομή πληρωμών στη χώρα. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης την τοπική εταιρία Enfin Solutions Limited.

Η εφαρμογή του Εθνικού αυτού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών είναι μία από τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος της Ζάμπια. Ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος για 2013 -2017 είναι η ανάπτυξη της υποδομής ενός συστήματος πληρωμών λιανικής, το οποίο θα προωθεί τη διαλειτουργικότητα όλων των -τραπεζικών και μη- συστημάτων πληρωμών λιανικής.

Η λύση βασίζεται στο Σύστημα IST / Σύστημα Μεταγωγής Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών της FIS Global, τον μεγαλύτερο διεθνώς προμηθευτή τραπεζικών τεχνολογιών πληρωμών και μακροχρόνιο συνεργάτη της INTRASOFT International. Το σύστημα χρησιμοποιείται από περισσότερους από 150 πελάτες παγκοσμίως, κατά βάση από Εθνικά διατραπεζικά συστήματα πληρωμών και διεκαπεραίωσης πολλαπλών ιδρυμάτων, ενώ έχει πιστοποιηθεί από όλα τα μεγάλα δίκτυα πληρωμών ως σύστημα έκδοσης, αλλά και απόκτησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μας επέλεξε η κυβέρνηση της Ζάμπια για να συμβάλλουμε στον μετασχηματισμό του Εθνικού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών της χώρας, προωθώντας την οικονομική ένταξη για το σύνολο του πληθυσμού χωρίς διακρίσεις, καθώς και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. the availability of banking and payment services to the entire population without discrimination is the prime objective of financial inclusion public.Επιπρόσθετα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανάληψη του πρώτου μας έργου στην Ζάμπια, προσθέτοντας και την χώρα αυτή στο σύνολο των Αφρικανικών χωρών, όπου η INTRASOFT International έχει παρουσία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.»

ΑΝΗΖΗΤΗΣΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ 96FM

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Ιδιότητα: Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor
Ιδιότητα: Καθηγητής Αγροτικής Οικονομίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ

ΡΟΗ

 • Πορεία Κούρδων στο κέντρο της Αθήνας
  Πηγή: newpost.gr2018/01/23
 • Nέο αίτημα για έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών υπέβαλε η Αγκυρα
  Πηγή: iefimerida.gr2018/01/23
 • Ράμα: Την επόμενη άνοιξη θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις Ελλάδας – Αλβανίας για εκκρεμή ζητήματα
  Πηγή: naftemporiki.gr2018/01/23
 • Ρέγκλινγκ: Υπό αυστηρή επίβλεψη μετά το τέλος του προγράμματος
  Πηγή: rss.in.gr2018/01/23
 • Ένας Έλληνας ανάμεσα στους νέους ηγέτες του Forbes
  Πηγή: newpost.gr2018/01/23
 • Κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες – Πού και πότε θα στηθούν τα μπλόκα
  Πηγή: newpost.gr2018/01/23
 • ΥΓΕΙΑ: Νέα χειρουργική τεχνική για την αντιμετώπιση καρκίνου του ενδομητρίου
  Πηγή: iefimerida.gr2018/01/23
 • Πέφτει η θερμοκρασία την Τετάρτη -Πού θα βρέξει και πού θα χιονίσει
  Πηγή: iefimerida.gr2018/01/23
 • Ξυδάκης: Θα έπρεπε να ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για ΠΓΔΜ
  Πηγή: rss.in.gr2018/01/23
 • Aυτή είναι η αιτία που «σκοτώνει» την επιθυμία των ανδρών για σεξ
  Πηγή: iefimerida.gr2018/01/23
 • Νταβός: «Αναγκαστική» πεζοπορία Αλ. Τσίπρα στα χιόνια
  Πηγή: naftemporiki.gr2018/01/23
 • Ο Τσίπρας πήγε με τα… πόδια στο Νταβός -Περπάτησε δύο χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι
  Πηγή: iefimerida.gr2018/01/23
 • test
  Πηγή: tovima.gr2018/01/23
 • Ελβετία: Χιλιάδες διαδηλωτές εναντίον του Τραμπ
  Πηγή: tovima.gr2018/01/23
 • Basketball Champions League: Η ΑΕΚ έχασε από τη Στρασμπούρ
  Πηγή: tovima.gr2018/01/23

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ