Δείτε βίντεο;Πως με μια δεκάρα να τοποθετείται στο πόμολο στο αυτοκίνητό σας , τι σημαίνει!Κλέφτες

  • Ιανουάριος 6, 2016

Κλέφτες αυτοκινήτων πάντα προσπαθούν να βρουν νέα σχήματα για να πάρει το αυτοκίνητό σας και να κλέψει ότι πολύτιμο βρουν. Μπορεί να έχετε ακούσει για τις εκθέσεις των tech συσκευές που χρησιμοποιούνται για να εισάγουν στο αυτοκίνητό σας. Αλλά μερικοί κλέφτες χρησιμοποιούν μια λιγότερο περίπλοκη μέθοδο.

 

Υπήρξαν ένα εξάνθημα των ληστειών, χρησιμοποιώντας όλων των πραγμάτων, μια δεκάρα ! Πώς  αυτοί , με ένα κέρμα  να μπαίνει  το αυτοκίνητό σας; Είτε το αυτοκίνητό σας κάθεται στο δρόμο  ή  όταν ψωνίζετε, ο κλέφτης  βάζει τη  δεκάρα στο χερούλι της πόρτας του συνοδηγού. Για ποιο σκοπό;

Θα σας ακολουθούν όπου κι αν πηγαίνουν. Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας για το κεντρικό κλείδωμα δεν θα λειτουργήσει, επειδή η πόρτα επιβατικό αυτοκίνητο έχει κολλήσει. Στη συνέχεια, θα είναι σε θέση να μπει στο αυτοκίνητό σας και να κλέψουν ό,τι  θέλουν.

Έτσι να είστε βέβαιος να ελέγξει τη χειρολαβή της πόρτας του αυτοκίνητο   σας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν  έχει εισαχθεί κέρμα .  Οι κλέφτες  επίσης είναι  γνωστό ,ότι θα κρυφτεί στα καθίσματα στο πίσω μέρος ! Έτσι, θα ήταν καλύτερο να ελέγξεις  το πίσω κάθισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αποτρέψει μια ληστεία αυτοκίνητο, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς οι κλέφτες που χρησιμοποιούν το «ρυθμιστικό» τεχνική για να κλέψει ότι πολυτίμου έχετε,   ενώ είστε σε ένα βενζινάδικο. Σας προσφέρει μεθόδους προφύλαξης για το πώς να αποφευχθεί αυτό το τρομακτικό κλέψιμο . Η πληροφορία είναι δύναμη!

 

Πηγή:http://www.sun-gazing.com/see-penny-placed-car-door-handle-means/

 

 

 

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ