Το χριστουγεννιάτικο bazaar του filanthropolis.com

  • Δεκέμβριος 13, 2015

Φέτος τα Χριστούγεννα, από τις 12 έως και τις 31 Δεκεμβρίου,

«η καρδιά της φιλανθρωπίας χτυπά στο AthensHeart»!

Η εταιρεία Philanthropoli.com σε συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο Athens Heart διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με σκοπό την ενίσχυση του έργου 11 κοινωφελών οργανισμών. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν οι: Αντιμετώπιση παιδικού Τραύματος, Η Αγκαλιά, MoM, Άρτος – Δράση, Emfasis Foundation, Human Aid, MDA Hellas, Anasa Home, Διεθνής Αμνηστία, Η Φροντίδα, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. Έδρα .

Το Bazaar φιλοξενείται σε χώρο στο 2ο επίπεδο του Athens Heart τις εξής ημέρες και ώρες:

  • Από Σάββατο 12 Δεκεμβρίου έως Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τις 15:00 μέχρι και τις 21:00.
  • Από Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι και τις 21:00.

Οι εταιρείες – χορηγοί του Bazaar, που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλλαν σημαντικά στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού event είναι:

Χορηγοί επικοινωνίας: Galaxy 92 FM, Popaganda.gr, tribune.gr, ValueforMoney, news247

Υποστηρικτές: BCA College, ATH/TECH College, MCK Group of Companies, Taxitrack, BELREC video production, Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ, ΜΟΥΓΕΡ, DesignersOnCall, Ναταλία Ρίζου photography.

Με τη συμμετοχή του κόσμου στο Bazaar και την αγορά προϊόντων που προσφέρουν οι κοινωφελείς οργανισμοί εκτός του ότι ενισχύουν το έργο τους, συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρα από τους υποστηρικτές μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philanthropoli.com, Τσαλής Στέργιος δήλωσε: “Αυτές τις μέρες που η γιορτινή ατμόσφαιρα ζεσταίνει τις καρδιές μας, μία κίνηση αγάπης και προσφοράς είναι πολύ σημαντική για να αποδείξουμε το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει διάθεση για τη βοήθεια όσων το έχουν ανάγκη, μέσω της προσπάθεια αυτής, καθώς η συμμετοχή όλων μας θα ήταν ιδανική.

Κατηγορία:
Διάφορα

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ