Διαγωνισμοί Εκπομπής

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα διεξάγονται διαγωνισμοί όπου θα δίνονται δώρα στους τυχερούς ακροατές.

Κάθε Διαγωνισμός θα διεξάγεται στο πλαίσιο της Εκπομπής, κατά τον προγραμματισμό και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Εταιρείας, αρχής γενομένης από την εκπομπή  που θα μεταδοθεί στις 10.10.2015. Η Εταιρεία δύναται να αποφασίζει να μη μεταδίδονται Διαγωνισμοί ή όπως εντός εκπομπής να μεταδίδονται περισσότεροι του ενός Διαγωνισμοί. Η έναρξη και λήξη κάθε Διαγωνισμού θα ανακοινώνεται από τους παραγωγούς της Εκπομπής, κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης εκπομπής .

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που διαμένει νομίμως στην Ελλάδα και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Τεχνική και ιατρική βοήθεια στο σπίτι για όλους


Έχετε σκεφτεί πόσες φορές χρειάστηκε να καλέσετε ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, πόσο σας κόστισε ο κλειδαράς όταν κλειστήκατε έξω από το σπίτι ή ο τεχνικός για να σας αλλάξει ένα τζάμι που έσπασε; Πόσες φορές θα θέλατε να καλέσετε ένα γιατρό στο σπίτι για το παιδί που αρρώστησε ή για μια ξαφνική αδιαθεσία σας; Έχετε ποτέ υπολογίσει τι σας κοστίζουν όλα αυτά στη διάρκεια ενός έτους;

Σε περιόδους σαν αυτή, όπου κάθε ευρώ μετράει περισσότερο από ποτέ, έρχεται το πρόγραμμα Οικιακή Τεχνική & Ιατρική Βοήθεια από τη Διεύθυνση Ασφαλιστικών Υπηρεσιών του Πανελλαδικού Δικτύου της Ε-RealEstates με την κάλυψη της πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας Europ Assistance.

Περιλαμβάνει απεριόριστες επισκέψεις υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, κλειδαρά, τεχνικού τζαμιών- κρυστάλλων, όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο και καλύπτει κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, παρέχει εντελώς δωρεάν δύο ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον ανά έτος.

Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά όλα τα παραπάνω μπορούν να είναι στη διάθεσή σας μόνο με 25 ευρώ το χρόνο αποκλειστικά για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 και σύντομα και στην εφημερίδα Παραπολιτικά!

Τα Παραπολιτικά 90,1 θα κληρώσουν τα πρώτα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα Τεχνική & Ιατρική Βοήθεια στο Σπίτι αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στην εκπομπή Value for Money Σαββάτο & Κυριακή: 14:00μμ – 15:00μμ με τους Λάμπρο Καλαρρύτη και Θέμη Μπάκα.

Για να μπείτε στη κλήρωση στέλνετε μήνυμα, ΠΑ κενό τη λέξη ΣΠΙΤΙ και το ονοματεπώνυμο σας στο 19000.

MEDIATEL S.A. Χρέωση €1,23/SMS συμπ. ΦΠΑ