Από 22/4/2017 στον αέρα του Flash 96 FM το Value For Money , κάθε Σάββατο & Κυριακή 09:00-11:00 το πρωί.

  • Απρίλιος 6, 2017

Η ραδιοφωνική εκπομπή value for money, με περισσότερες από 188 εκπομπές, φιλοξενούμενες στον αέρα του Alpha 9,89 και των Παραπολιτικών 90,1 και με εμπειρία ετών, συντονίζεται πλέον στον καθαρό αέρα του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96 FM.

Το Value For Money ανανέωσε το ραντεβού του όπως σας είχε υποσχεθεί, έτοιμο να αποτελέσει ένα κίνητρο προσωπικής και συλλογικής Ανάπτυξης !

…Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο & Κυριακή 09:00-11:00 το πρωί , ενώ η πρώτη εκπομπή για το Value For Money θα μεταδοθεί το Σάββατο 22 Απριλίου.

Η εκπομπή Value for Money έχει καθαρά οικονομικό – χρηστικό χαρακτήρα με σκοπό την ενημέρωση των πάσης φύσεως επιχειρηματιών, επαγγελματιών, εταιρειών και εν γένει ανθρώπων της αγοράς για τους τρόπους χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων τους και για τις επαγγελματικές – επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν.

Στόχος της εκπομπής είναι η υποβοήθηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων όλων των κλάδων με απολύτως πρακτικό τρόπο, δηλαδή με την καθοδήγηση και πληροφόρηση για πρόσβαση σε χρηματοδότηση από όλες τις διαθέσιμες και εναλλακτικές πηγές, ιδιωτικές (επιχειρηματικοί άγγελοι, επενδυτικά σχήματα, ιδιώτες επενδυτές κ.α.) και κρατικές (επιδοτήσεις, ειδικά προγράμματα, δάνεια με ευνοϊκούς όρους κ.ά. ), εγχώριες, ευρωπαϊκές (ΕΣΠΑ κ.ά.) και από τρίτες χώρες.

Μεταξύ άλλων, εγκαινιάζεται μέσω της εκπομπής επικοινωνία, με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, παράγοντες της Κομισιόν, στελέχη ξένων εταιριών, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκό Επιμελητήριο, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΟΟΣΑ( Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης) και τις Πρεσβείες ανά τον κόσμο με σκοπό την ενημέρωση για τους τρόπους που μπορούν οι ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν άμεση επαφή και ενημέρωση τόσο για τη δυνατότητα δραστηριοποίησης σε άλλα κράτη είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με εκεί εταιρείες όσο και για τρόπους χρηματοδότησης απευθείας από την πηγή και όχι μέσω ενδιαμέσων φορέων.

Η εκπομπή δίνει βήμα σε Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Επαγγελματικά Επιμελητήρια και σε κάθε αρμόδια Ένωση που σχετίζεται με την Επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και στους αρμόδιους κρατικούς και ημι-κρατικούς φορείς ( Υπουργεία, Ενώσεις, Πρεσβείες – ελληνικές ανά τον κόσμο και ξένες στην Αθήνα -, Ακαδημαϊκούς [ερευνητικά προγράμματα που σχετίζονται με την πραγματική Οικονομία με την καινοτομία κλπ ) με στόχο την ανάδειξη ευκαιριών ή προβλημάτων (και της επίλυσής τους) που έχει κάθε τομέας της επιχειρηματικότητας.

Ενημέρωση του κοινού για κάθε νέα επιχειρηματική κίνηση που έχει ενδιαφέρον και μπορεί να αποτελέσει παράγοντα ανάδειξης ευκαιριών για νέους που αναζητούν επαγγελματικό προσανατολισμό ή για επενδυτές που είναι διατεθειμένο να ανοιχτούν σε νέα πεδία κα ιδέες πέραν αυτών στα οποία ήδη δραστηριοποιούνται.

Η έμφαση εστιάζεται στον ελεύθερο επαγγελματία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όλα μπορούν να αλλάξουν… αν αλλάξουμε πρώτα εμείς !

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ