Διακόπηκε λόγω… πλημμύρας η δίκη της Χρυσής Αυγής

  • Οκτώβριος 22, 2015

Πλημμύρισε από την καταρρακτώδη βροχή η δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπου συνεδριάζει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.Ενώ η δίκη είχε ξεκινήσει κανονικά και οι συνήγοροι υπεράσπισης εξέταζαν τον μάρτυρα Δημήτρη Μελαχρινόπουλο, φίλο του αδικοχαμένου μουσικού Παύλου Φύσσα, στα πλαϊνά σημεία της αίθουσας άρχιζαν να μπαίνουν νερά με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διακόψει τη μαρτυρία του κ. Μελαχρινόπουλου, έως ότου μαζευτούν τα νερά με σφουγγαρίστρες.

Και αυτό το γεγονός της πλημμύρας της δικαστικής αίθουσας αναδεικνύει εκ νέου τα προβλήματα του χώρου όπου συνεδριάζει το δικαστήριο, τα οποία είχαν αναδείξει από την αρχή τοπικές αρχές του Κορυδαλλού, συνήγοροι πολιτικής αγωγής αλλά και οι δημοσιογραφικές ενώσεις.

Κατ’ άλλα όσον αφορά στην εξέταση του μάρτυρα από την υπεράσπιση, ο Δ. Μελαχρινόπουλος δέχεται μπαράζ ερωτήσεων από το πρωί. Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του, αμφισβητώντας τον πυρήνα της κατάθεσης που έδωσε χθες στο δικαστήριο.

 Πηγή  :  euro2day.gr

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ