Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα

  • Οκτώβριος 9, 2015

 

Τρόπους ώστε να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αναζητά η κυβέρνηση.

Το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζεται ώστε η ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί δύο ή τρεις ημέρες μετά την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, ώστε η συζήτησή του και η ψήφισή του να εξελιχθεί με ομαλές κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Real.gr έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Περού όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο του ΔΝΤ και συμφωνεί, απομένει όμως να ενημερωθούν και να συμφωνήσουν και οι δανειστές.

Στο ενδεχόμενο, μάλιστα, να έρθει το νομοσχέδιο με ένα άρθρο αντέδρασαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. και ο «προεδρικός» Κώστας Μπάρκας, ενώ ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος προειδοποιεί ότι σε περίπτωση ενός άρθρου δεν θα ψηφίσει.

Ούτως ή άλλως ο Ν. Νικολόπουλος αργά αλλά σταθερά μοιάζει να αποχωρεί από την κυβερνητική πλειοψηφία, εντείνοντας τους προβληματισμούς του Μαξίμου για τη διεύρυνσή της.

Πηγή: parapolitika.gr

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ