Πως κατάφερε ο Βγενόπουλος να νικήσει την Κύπρο, να στείλει ένα σκληρό μήνυμα στην Ελλάδα και να είναι υποψήφιος για 1 δισ

  • Σεπτέμβριος 14, 2016
Το διεθνές δίκαιο που υπηρετεί το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο και είναι η ανώτατη δικαστική αρχή παγκοσμίως κατεδάφισε την ελληνική μικροπολιτική και την κυπριακή μικροπολιτική.
Επί 3-4 χρόνια ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο επικεφαλής της MIG έχει στοχοποιηθεί όσο κανείς στην Ελλάδα.
Οι Κύπριοι με δόλια μέσα προσπάθησαν να τον ενοχοποιήσουν.
Επειδή απέτυχε η οικονομία τους, δεν είχαν την τόλμη να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και βρήκαν ως ένοχο ή κατασκεύασαν στο μυαλό τους τον μεγάλο υπαίτιο της άμοιρης Κύπρου.
Ο Βγενόπουλος είναι ο ένοχος.
Λησμόνησαν δόλια ότι πριν χρόνια όχι τώρα μετά από χρόνια… ότι οι κυπριακές αρχές είχαν ανοίξει όλους τους λογαριασμούς του Βγενόπουλου και βρήκαν ότι είναι πεντακάθαρος.
Το στοιχείο αυτό το απέκρυψαν.
Έλεγξαν όλο το παρελθόν του και δεν βρήκαν τίποτε και μετά άρχισαν να κατασκευάζουν κατηγορίες.
Η Κύπρος κατέρρευσε, μπήκε σε πρόγραμμα, σημειώθηκε bail in στις καταθέσεις και στους καταθέτες, επιβλήθηκαν capital controls και ο «ένοχος» Μπουλούτας ο διευθύνων σύμβουλος της MIG κατηγορείται για χειραγώγηση μετοχών.
Τόσο φαιδρή κατηγορία που και τα αγέννητα αρμαντίλο έχουν πέσει κάτω από τα γέλια.
Δεν μπορούσαν οι Κύπριοι να πιάσουν από πουθενά τον Βγενόπουλο.
Έτσι λοιπόν κατέληξαν σε νομοθετικά πραξικοπήματα.
Αρχές Αυγούστου κλήθηκε να καταθέσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο.
Θα είχε αξία να αποκαλυφθεί τι κατέθεσε ο Βγενόπουλος της MIG και τι κατέθεσε ο Κληρίδης ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου.
Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν καταπέλτης.
Θεώρησε ότι η Κύπρος παραβιάζει κατάφορα το διεθνές δίκαιο, οι δικαστές στο Παρίσι στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο συνειδητοποίησαν ότι οι Κύπριοι δεν θέλουν να απονέμουν δικαιοσύνη αλλά να εξοντώσουν ένα πλασματικό εχθρό, ένα κατασκευασμένο εχθρό… τον Βγενόπουλο.
Η απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου να επιβάλλει στην Κύπρο να αποσύρει όλα τα διεθνή εντάλματα σύλληψης είναι πρωτοφανής απόφαση… που δικαιώνει 100% τον Βγενόπουλο και αποκαλύπτει την παραβατικότητα της Κύπρου.
Ο Βγενόπουλος δεν κέρδισε μια μάχη αλλά κέρδισε τον πόλεμο που είχε πολλά μέτωπα.
Η απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου ήταν ένα ηχηρό μήνυμα και προς την Ελλάδα…. η οποία συνεταιρίστηκε με την Κύπρο για να πλήξουν τον Βγενόπουλο.
Το Διεθνές Δικαστήριο κατανόησε ότι και η Ελλάδα ακολουθεί πρακτικές και διαδικασίες που ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας.
Η απόφαση κόλαφος του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου κατά της Κύπρου είναι κόλαφος και για την Ελλάδα.
Το διεθνές δίκαιο που υπηρετεί το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο και είναι η ανώτατη δικαστική αρχή παγκοσμίως κατεδάφισε την ελληνική μικροπολιτική και την κυπριακή μικροπολιτική.
Όμως όλα αυτά έχουν συμβολική σημασία, ένας επιχειρηματίας κατάφερε να νικήσει την Κύπρο και να στείλει ένα σοβαρό προειδοποιητικό μήνυμα και προς την Ελλάδα.
Όπως αναφέρει κορυφαίος έλληνας τραπεζίτης «Ο Βγενόπουλος είναι ο Βγενόπουλος.
Όσο νομίζεις ότι θα τον νικήσεις… στο τέλος σε κερδίζει και θα σου πάρει και λεφτά.
Θεωρώ πολύ πιθανό πλέον να πάρει από τους Κυπρίους το 1 δισεκ. ευρώ που διεκδικεί».

Υποσημείωση

Οι εξελίξεις αποκαθιστούν και μια τεράστια αδικία εις βάρος του Μπουλούτα και Φόρου βασικών στελεχών της MIG που άδικα στοχοποιήθηκαν, που άδικα ενοχοποιήθηκαν.

Πηγή:bankingnews

Κατηγορία:
Επικαιροτητα

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ