Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροπλάνο με 39 επιβάτες

  • Απρίλιος 29, 2017

– Ξαφνικά το αεροπλάνο χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ
– Εκφράζονται φόβοι ότι έχει συντριβεί και πως δεν υπάρχουν επιζώντες
– Οι Κουβανέζικες Αρχές δεν έχουν κάνει καμία επίσημη δήλωση ακόμα
– Τα τοπικά ΜΜΕ μιλούν για βέβαιη συντριβή σε περιοχή δυσπρόσιτη από ξηράς

Αγωνία κυριαρχεί στην Κούβα, καθώς αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν 39 επιβάτες χάθηκε από τα ραντάρ και εκφράζονται φόβοι ότι έχει συντριβεί.

Τα τοπικά Μέσα μεταδίχουν ότι πρόκειται για αεροπλάνο τύπου Antonov-26 στο οποίο επέβαιναν μέχρι και 36 άνθρωποι και χάθηκε από τα ραντάρ το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα) ενώ πετούσε πάνω από την Κούβα. Το αεροσκάφος ανήκε στις τοπικές αεροπορικές εταιρείες Aerograviota με έδρα την Αβάνα.

We’re following reports of a crash of an Aerogaviota An-26 in Cuba, however it does not appear we have data for this flight.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από αεροδρόμιο κοντά στην πόλη Baracoa στην ανατολική Κούβα και αργότερα εξαφανίστηκε στη δυτική επαρχία Pinar del Rio. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη όχι πολύ μακριά από την πόλη Las Terrazas.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί και δεν υπήρξαν επιζώντες, παρόλο που οι Κουβανοί αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για το περιστατικό.

Το αεροπλάνο φέρεται – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ – να «έπεσε» σε μια περιοχή γνωστή ως Las Lomas de San Cristóbal, η οποία είναι δυσπρόσιτη από ξηράς.

Μία κουβανέζικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο είχε «πέσει» προσθέτοντας ότι υπάρχουν «μεγάλες απώλειες».

Πηγή: newsit

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ