Τα βίντεο – ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη

  • Δεκέμβριος 11, 2016

Ντοκουμέντα που δείχνουν την ένταση της σφοδρής επίθεσης

Βίντεο: Η έκρηξη «μεταδόθηκε» απευθείας και ακούστηκε ως την άλλη πλευρά της Κωνσταντινούπολης

Τρομοκρατημένοι εργαζόμενοι τρέχουν να σωθούν, ενώ δυο νέοι που έπαιζαν μουσική στην ασιατική πλευρά της πόλης σκύβουν φοβισμένοι όταν ακούν τον ήχο

Τα βίντεο – ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, αποτυπώνουν την σφοδρότητα της διπλής έκρηξης που σκόρπισε το θάνατο.

Στο πρώτο βίντεο, άνθρωποι της Μπεσίκτας φαίνονται να βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση, ενώ παρουσίαζαν τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Μπούρσασπορ. Ξαφνικά, και ενώ από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες παρακολουθούσαν δεκάδες πολίτες από τα σπίτια τους, ακούν έναν διαπεραστικό θόρυβο που κάνει τους πάντες αρχικά να σκύψουν αντανακλαστικά και στην συνέχεια να τρέξουν έξω από το στούντιο για να σωθούν.

Βίντεο-Ντοκουμέντο – Έκαναν ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της έκρηξης:

Την ίδια ώρα, στην ασιατική πλευρά της πόλης (το γήπεδο έξω από το οποίο έγιναν οι εκρήξεις βρίσκεται στην ευρωπαϊκή), δύο νέοι παίζουν μουσική, καθισμένοι σε ένα πάρκο. Ένας τρίτος φίλος τους τραβάει το βίντεο και ξαφνικά στο βάθος φαίνεται ολοκάθαρα ένα τεράστιο «μανιτάρι» φωτιάς από τις εκρήξεις. Οι δύο που παίζουν μουσική δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί, καθώς ο ήχος δεν έχει φτάσει ακόμα. Πριν καλά καλά τους προειδοποιήσει όμως ο χειριστής της κάμερας, ο ήχος ακούγεται προκαλώντας τρόμο και κάνοντάς τους να τρέξουν φοβισμένοι!

Βίντεο-Ντοκουμέντο – Η έκρηξη φάνηκε και ακούστηκε από την άλλη πλευρά της πόλης:

Τα βίντεο από το σημείο της επίθεσης είναι συγκλονιστικά:

https://www.youtube.com/watch?v=Jmytao_6nmY

https://www.youtube.com/watch?v=yjX8G7S4zsw

Πηγή protothema

 

 

 

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ