Επιστολή με μια σφαίρα έστειλαν στον Κοτζιά για το Μακεδονικό – Καταδικάζει το περιστατικό η ΝΔ

  • Μάρτιος 17, 2018
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου
(upd)Σφαίρα τυλιγμένη σε μια επιστολή με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά,  έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών, όπως αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».
Η επιστολή αναφερόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και στο ζήτημα του Μακεδονικού που έχει πάρει πάνω του ο υπουργός.
Η σφαίρα, όπως αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου.
Το σημείωμα έχει σταλεί και αυτό στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας για να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα, όπως επίσης και ο Πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας.

Η ΝΔ καταδικάζει την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Κοτζιάς

Kαταδικάζει  η Νέα Δημοκρατία με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι «καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».
Πηγή.bankingnews.

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ