Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε τόσο αναβαθμισμένο διεθνές κύρος

  • Φεβρουάριος 22, 2019
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση του υπουργείου Εξωτερικών για κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας
Το αναβαθμισμένο διεθνές κύρος της χώρας μας λόγω και της εμπλοκής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Εξωτερικών και όχι μόνο εξ αιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στην εκδήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την κοπή της βασιλόπιτας.
Ο κ. Κατρούγκαλος ευχαρίστησε πρωτίστως τον πρωθυπουργό για την τιμή που επιφύλαξε στο υπουργείο Εξωτερικών.
«Εκ μέρους όλων θέλω να δηλώσω πόσο περήφανοι είμαστε όλοι εμείς που κράτησε και το τιμόνι του υπουργείου Εξωτερικών για ένα διάστημα με ουσιαστικό τρόπο» είπε επισημαίνοντας: «Θα συνεχίσει να καθορίζει τη ρότα της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα και δεν είναι φυσικά άσχετο με το γεγονός αυτό ότι εξ αιτίας αυτής της εμπλοκής του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής ποτέ άλλοτε η χώρα μας δεν είχε τόσο αναβαθμισμένο διεθνές κύρος και όχι μόνο από τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Τέλος ο κ. Κατρούγκαλος καλωσόρισε την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου και τόνισε: «Όλοι μας θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και θα κρατήσουμε και ένα κομμάτι (της βασιλόπιτας) για τον Νίκο Κοτζιά που είναι τώρα στην Κύπρο».

Πηγή .bankingnews.gr

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ