Αυτή είναι η πιο περιζήτητη Airbnb κατοικία στον κόσμο

  • Ιούλιος 30, 2017

Το διάσημο αυτό δεντρόσπιτο καταγράφει 300,000 επισκέψεις κάθε μήνα, ενώ βρίσκεται στη «wish list» τουλάχιστον 147.000 χρηστών του Airbnb.

Ένα απομακρυσμένο δεντρόσπιτο στην Ατλάντα των ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε ως η πιο δημοφιλής κατοικία του Airbnb, με 300,000 επισκέψεις κάθε μήνα, ενώ έχει προστεθεί στη λίστα με τα «αγαπημένα» από τουλάχιστον 147,000 χρήστες της ιστοσελίδας.

Σε μία δασώδη περιοχή της Intown στην Ατλάντα, το απομονωμένο αυτό δεντρόσπιτο χωρίζεται σε τρία διαφορετικά δωμάτια: Ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι και ένα μπαλκόνι και όλα συνδέονται με μία γέφυρα από σχοινιά.

airbnb-atlanta-treehouse-bedroom3-large 

Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει το δικό του χαρακτήρα, ενώ γενικότερα η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη και με πολλές ξεχωριστές vintage πινελιές από φυσικά αντικείμενα.

airbnb-atlanta-treehouse2 

Το μπαλκόνι βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο…δάσος!

airbnb-atlanta-treehouse3Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν μία εσωτερική τουαλέτα, η οποία βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κατάλυμα.

airbnb-atlanta-treehouse4 

Το κατάλυμα προσφέρει έναν ανεμιστήρα για τις ζεστές ημέρες, πάρκινγκ και δωρεάν WiFi. treehouse-airbnb

 

Το δεντρόσπιτο σχεδιάστηκε από τον Peter Bahouth, ο οποίος ξεκίνησε το έργο πριν 18 χρόνια. Ο ίδιος ήταν πρώην Διευθυντής της Greenpeace USA και έχει συμβάλει σημαντικά σε διάφορους περιβαλλοντικούς οργανισμούς.

airbnb-atlanta-treehouse-exterior-sunlight-large 

Όσον αφορά το κόστος διαμονής, η τιμή ξεκινά από 295 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Πηγή fortunegreece

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ