Η Harley-Davidson επενδύει σε εταιρεία ηλεκτροκίνητων μηχανών

  • Μάρτιος 1, 2018

Ποσοστό στην Alta Motor αγόρασε η Harley-Davidson. Προαναγγέλλει συνεργασία στην εξέλιξη τεχνολογίας για ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες. Το 2019 θα λανσάρει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο.

Η Harley-Davidson επενδύει σε εταιρεία ηλεκτροκίνητων μηχανών

H Harley-Davidson ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αγόρασε ποσοστό στην Alta Motor, την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στην εξέλιξη τεχνολογίας για ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.Όπως μεταδίδει το Marketwatch, οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Η αμερικάνικη εταιρεία έχει ανακοινώσει στο παρελθόν σχέδια για το λανσάρισμα του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

Πιστεύουμε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον και ότι έχουν μεγάλη απήχηση στους σημερινούς αναβάτες, δήλωσε ο CEO της θρυλικής εταιρείας, Matt Levatich. «Σκοπεύουμε να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες στην ηλεκτροποίηση των μοτοσυκλετών και την ίδια στιγμή να παραμείνουμε πιστοί στις ρίζες μας στο πετρέλαιο και το αέριο, συνεχίζοντας να παράγουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μοτοσυκλετών που έχουν απήχηση σε όλα τα είδη αναβατών σε όλο τον κόσμο» τόνισε.

Πηγή euro2day

 

ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ